Meer dan 35 jaar ervaring!

Hier mijn uitgebreide bedrijfsprofiel: Mijn ervaring is opgebouwd sinds 1977 bij meerdere organisaties. In eerste instantie begonnen als Operator/Shiftleader. Later verder gegroeid in organisaties als Programmeur/Systeemanalist. Na enkele jaren bewust een keuze gemaakt voor een verdere carriere in de infrastructuur ipv. ontwikkeling.

Na de keuze gemaakt te hebben voor infrastructuur, meer dan 10 jaar ervaring genoten in het leidinggeven aan diverse, technische specialistische teams binnen een ICT afdeling.

Daarna een keuze gemaakt als consultant bij een gespecialiseerd bedrijf voor SAP beheer en daarbij behorende implementaties. Tijdens deze jaren heel veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven als adviseur en programma- en project manager. Mijn ervaring betrof hele zware, complexe o.a. infrastructurele projecten, waarbij virtualisatie, clustering, storage, centralisatie, uitwijk, etc. geen vreemde woorden zijn.

Vanaf 2000 me heel sterk bezig gehouden tijdens mijn rol als Programma- en Projectmanager bij de opzet van een methodiek voor het maken van een stappenplan. Dit resulteerde in 2012 in het programma Time IT.

De laatste 10 jaar bezig met acquisitie van het product Time IT en begeleiden ervan bij de implementaties bij diverse nationale en internationale organisaties. Voor meer info zie de selectie “Producten”.

DTKM

DTKM Consultancy is de werkmaatschappij van Mirada van waaruit het product Time IT wordt verkocht en van waar ook consultancy werkzaamheden zoals training en begeleiding worden geregeld.